• DOLAR 32.336
  • EURO 35.161
  • ALTIN 2240.059
  • ...
Siyonist basın: Telaviv cehenneme döndü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kassam Tugaylarından yapılan açıklamada, Siyonist düşmanın saldırılarına karşılık verilmeye devam edildiği vurgulandı.

"ŞİMDİLİK 130 FÜZE GÖNDERDİK"

Açıklamada, "Şimdi sözümüzü yerine getirme zamanı… Düşmanın Gazze'deki sivil binaları hedef almasına karşılık 130 füze ile Tel Aviv ve çevresini şimdiye kadarki en geniş kapsamlı füze saldırısıyla vurmaya başladık denildi."

HAVA LİMANI UÇUŞLARA KAPATILDI

Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde, "Saldırılar devam ederse biz de devam edeceğiz." mesajını vurguladı. Direniş güçleri tarafından atılan füzelerin Tel Aviv'in ortasında iki binaya isabet ettiği, bir yolcu otobüsünün de alev aldığı belirtildi. Öte yandan Siyonist Yediot Aharonot Gazetesi, Tel Aviv'in tarihinde böyle bir saldırı ile karşı karşıya kalmadığını yazdı. Holon'un bombalanmasında en az 6 siyonist yaralandı. Füze saldırısı nedeniyle İşgal çetesinin  uçuş seferleri durduruldu.  Atılan füzelerden biri otobüse isabet etti.   Direnişçilerin attığı roketler Ben Gurion havalimanına kadar ulaştı. 

Siyonist basın, işgal çetesinde yarın çalışmaların askıya alındığını bildirdi.  El- Kassam Tugayları: Telaviv'e yönelik füze saldırı el-Attar füzeleriyle gerçekleştirildi. Füzelerden biri Gurion Havalimanını hedef aldı.

İşgal çetesinin Gazze'yi hedef alan saldırısında 2 şehidin daha olduğu aktarıldı.  Yafa'da siyonist çete polisini hedef alan silahlı eylem gerçekleştirildi.  Ramallah'ta direnişe destek gösterisi, Tamra ve birçok noktada işgal güçleriyle çatışmalar gerçekleşiyor.  Rahat'ta işgal çetesine ait araç ateşe verildi. 

Direnişin Telaviv'i hedef alan saldırılarında 32 yaralının olduğu aktarıldı. Batı Şeria'da işgal çetesiyle yaşanan çatışmalarda 245 kişinin yaralandığı bildirildi. 

Yafa ve Lod şehirlerinin girişleri kapatıldı. Lod'ta olağanüstü hal ilan edildi. 

Direniş karşısında panikleyen işgal kabinesinin yarın toplanacağı bildirildi. 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir