• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
MTSO Başkanı Sadıkoğlu işgalci rejimin ürünlerini boykot etmeye çağırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mescid-i Aksa'da sivil ve savunmasız Filistin halkına karşı uygulanan saldırgan eylemleri şiddetle kınadığını belirtti.

Sadıkoğlu, "Katil israilin Mescid-i Aksa saldırısı tüm Müslümanların kutsallarına yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırılar insanlık dışıdır ve insanlığa karşı suçtur. Malatya TSO olarak, hemşerilerimizi ve üyelerimizi israil ürünlerini boykota davet ediyoruz." dedi.

"israil ürünlerini boykota davet ediyoruz "

Sadıkoğlu, "Terör rejimi israilin Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'daki kutsal mekanlarımız ve orada büyük bir direniş gösteren Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği gaddar ve çirkin saldırıları şiddetle kınıyorum. israil güvenlik güçlerinin, uluslararası toplumun tüm çağrılarına rağmen, Gazze ile Mescid-i Aksa’ya ve burada ibadet eden Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği haksız ve hukuksuz saldırılar, Gazze’de aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda masum insanın hayatını kaybettiği saldırılar ile yerleşim yerlerinin Filistinlilerden zorla alınması insanlık dışıdır ve insanlığa karşı suçtur. Saldırılarda şehid olan tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı diliyorum. Katil israilin Mescid-i Aksa saldırısı tüm Müslümanların kutsallarına yapılmış bir saldırıdır. Elbette bu zorbalığın bedeli ağır olacaktır. Malatya TSO olarak, hemşerilerimizi ve üyelerimizi israil ürünlerini boykota davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir