• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılara tepkiler sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Terör şebekesi siyonist çetelelerin Mescid-i Aksa'ya saldırıp Kudüs'te birçok kişiyi şehid edip yüzlerce kişi yaralamasını kınayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, son günlerde yine Filistinli kardeşlerimizin acılarına tanıklık ettiklerini belirtti.

Orta Doğu'daki 100 yıldır yapılan bütün zulümlerin kaynağı olan siyonist zihniyetin işgalci ve terörist uygulamalarına her gün bir yenisini eklemeye devam ettiğini ifade eden Aydın, "Ne yazık ki Batılı devletler bir yana; Müslüman ülkeler dahi, bu süregelen alçaklığa, zulme, zorbalığa karşı gerekli tepkiyi vermemekte. Bundan güç alan ve her geçen gün daha da azgınlaşan, daha da pervasızlaşan bu terör devletine karşı mücadelemiz, Mescid-i Aksa özgürleşene kadar devam edecektir." dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın

Kudüs'ün Müslümanlar için kırmızı çizgi olduğunu dile getiren Aydın, "Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs'teki ibadethanelere ve Müslümanlara yönelik her saldırı aynı zamanda bizlere yapılmış demektir. Filistinli kardeşlerimizin uğradığı her haksızlık, döktüğü her göz yaşı ümmet olarak hepimizi derinden yaralamaktadır. Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisi ve Selahattin Eyyübi'nin, Abdulhamit Han'ın bizlere emanetidir." şeklinde konuştu.

Açıklamanın sonunda Aydın, "Siyonizmin postalları Mescid-i Aksa'yı kirlettiği müddetçe, biz yalın ayak yürüyerek gitmek zorunda kalsak dahi Mescid-i Aksa'yı gündemimizden düşürmemeye kararlıyız. Tüm kalbimizle inanıyoruz ki bir gün Mescid-i Aksa'mız özgürleşecek ve terör şebekesi israilin yaptıklarının bedelini görmeyi Allah bize nasip edecektir." ifadelerinin kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir