• DOLAR 32.342
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2238.7
  • ...
O karikatürü çizen karikatürist konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siyonist işgal rejiminin Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya karşı saldırılarına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda çizdiği karikatürlerle birçok konuyu resmeden Karikatürist Mikail Çiftçi, dünyanın ve Mescid-i Aksa'nın ne durumda olduğunu çizdi.

Karikatürist Mikail Çiftçi

Dünyada genelinde insanların TV karşısında Coronavirus salgınını izlediğini ve ekranların arkasında da bir başka virüs olan Siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa'yı yemeye, ele geçirmeye çalışıldığını çizen Çiftçi, İLKHA'ya konuştu.

Yapmış olduğu çizgilerle İslam dünyasının içinde bulunduğu durumları anlatmaya çalıştığını söyleyen Çiftçi "Şu anda işgal rejimi tarafından Mescid-i Aksa'ya saldırılar var. Müslümanlar orada abluka altındalar. Buradan bu abluka ve saldırılara karşı direnen direnişçileri selamlıyorum. Bizler buradan elimizden geldiğince çizgilerimizi birer silah argümanı olarak kullanıp onları desteklemeye çalışıyoruz. Bu pandemi süreci ile birlikte dünya coronaviruse odaklanmış durumda. Bizler ise gündemimize Kudüs'ü ele aldık ve ele almaya da devam edeceğiz. Bizlerde çizgilerimizle bu gündemi ve direnişi diri tutmaya çalışacağız." dedi.

Çizdiği karikatürü anlatan Çiftçi, "Resmimizde bir dünya çizdik ve dünyanın coronavirus gündemiyle meşgul olup hipnoz olduğunu görmekteyiz. Arkada ise işgal rejiminin virüsü var. Tabi bu virüs daha da tehlikeli. Dünya pandemiye odaklanmışken işgal rejimi virüsünün Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı yutmaya çalıştığını görüyoruz. Bizler bunu yansıtıp farkındalık oluşturmaya çalıştık. Mescid-i Aksa'yı ve Kudüs'ü her zaman gündemimizde diri tutmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Müslümanların uyanıp tek ses olması gerektiğini belirten Çiftçi, "Temennimiz odur ki yaptığımız çalışmalarla İslam dünyasında bir farkındalık oluşturup insanların bilinçlenmesine vesile olsun. İslam dünyasının tek yumruk ve ses olması işgal rejiminin geri adım atmasına vesile olacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir