• DOLAR 32.594
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2509.876
  • ...
Bu kadar ahlaksız olmak için size ne veriyorlar?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonizme uşaklık ederek varlığını sürdüren Batı'nın sözde bağımsız, sözde çok büyük haber kuruluşlarının ne kadar zelil ve rezil yayıncılık yaptığı teröristlerin Mescid-i Aksa saldırısı ile bir kez daha netleşti.

Siyonizm güdümlü medya 25 kişinin şehid olduğu yüzlerce Filistinlinin yaralandığı  barbar saldırıları "masumlaştırmak" için adeta kalemin namusunu satılığa çıkardı

İşte rezil, sefil ve ahlaksız habercilik örnekleri

İngiliz gazetesi  haber ajansı Reuters, dün yerleşimci adı verilen sivil teröristin arabası ile bir Filistinliyi ezme görüntülerini  "Filistinliler arabasını taşladı" sözleriyle okuyucularına sundu.

Bir başka siyonist güdümlü gazete olan New York Times gazetesi ise Mescidi Aksa'daki siyonist çetenin  saldırılarına değinmeden  haberi "Gazzeli militanlar Kudüs’e roket fırlatıyor" başlığı ile sundu

Amerika'da yayın yapan bir başka yayın organı The Associated Press (AP) toplamda 25 kişinin şehid düştüğü saldırı silsilesinin ilk ayağını oluşturan saldırıyı  "nedeni bilinmeyen bir patlama" olarak okuyucularına aktardı.

New York Post gazetesi ahlaksızlıkta diğerlerini geçme yarışına girdi. 28 Şubat sürecinde keçisi çalınan imam haberini İmam keçi çaldı şeklinde ele alan Türkiye'deki bir kısım basın gibi yalan söylemede sınırları zorladı.

New York Post haber sitesi siyonist terör çetesinin saldırıları sonucundaki bilançoyu Hamas'a yükledi ve "Hamas kuvvetlerinin hava saldırıları sonucu 9'u çocuk olmak üzere 20 İsrailli öldü" şeklinde paylaştı. Haber, gösterilen tepkilerin ardından kaldırıldı.

Ahlaksız ve dezenformasyon içerikli haberciliğe  Alman medya kuruluşu Deutsche Welle de katıldı.

Rejimin saldırılarda katlettiği  Filistinli çocukları, 'çatışmada hayatlarını kaybettiler' şeklinde servis etti. Oysa yaşanan bir çatışma değil bir terör rejiminin sivillere yönelik katliam girişimi idi.

Alman devlet medyası Tagesschau, ise resmen "pes bu kadar da ahlaksız olunmaz ki" dedirtti. Devlet medyası Gobbels artığı bir dil ile "İsrail 10 saattir ateş altında başlığı" attı.

Batı  medyasının gerçeği ters yüz eden bu tavrını medyanın siyonistler tarafından finanse edilmesine bağlayan uzmanlar basının bağımsız olmadığını dile getiriyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir