• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Atalay: Suyun akmaması çok sevimsiz bir durum!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Kürük içme Suyu isale hattında 14 Mart`ta meydana gelen heyelan nedeniyle 500 metrelik bölümün tamamen kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

 

Atalay konuşmasının devamında, \"Ekiplerimiz birkaç saatlik uyku arası ve dinlenme arasından sonra sabah saatlerinde tekrar kaynağa başladılar. Bu gece de yine geç saatlere kadar ısıtma sistemiyle kaynağı yapmaya devam edeceğiz. Hem mevsimin çok zor, hem de arazinin çok gevşek ve batak bir arazi olması nedeniyle ekiplerimiz zor şartlarda çalışmaları yürütüyor\" ifadelerini kullandı.

 

\"Ne yaparsak yapalım, suyun akmaması çok sevimsiz bir durum\" diyen Atalay, \"Elimizde olmayan bu nedenler tamamen bir tabii afet hali. Tıpkı deprem gibi, sel gibi. Hiçbir şekilde de irademiz dahilinde gelişmeyen bu meselede, yine de halkımızı anlayışla karşılıyorum. Sonuçta su hayattır. Suyun olmaması mutlaka insanlarımıza büyük sıkıntılar oluşturuyor. Bir tabii afet sonucunda, bizim sebebiyet vermediğimiz bir olay olduğunu da halkımız çok iyi biliyor. Bunu da çok hızlı bir şekilde çözmeye gayret ediyoruz, inşallah ümidim odur ki kısa bir süre sonra da bu hattı bitirip şehre suyu vereceğiz\" şeklinde konuştu.

 

Atalay, ayrıca havaların düzelmesiyle heyelan tehlikesi altında bulunan hattın 2 kilometrelik bölümünü yeniden yapacaklarını da bildirdi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir