• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...
​Siyonist işgal rejiminin saldırıları Mersin'de tel'in edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siyonist işgal rejiminin saldırıları nedeniyle 9'u çocuk 27 kişi şehid olurken yüzlerce kişi de yaralandı. Terör şebekesinin saldırılarını kınamak amacıyla Köklü Değişim Dergisi Mersin İl Temsilciliği tarafından basın açıklaması yapıldı.

Açıklamayı okuyan İl Temsilcilisi Hasan Gümüş, siyonist işgal rejiminin Müslümanlara yönelik saldırı ve katliamlarının devam ettiğini belirterek yapılan zulmü kınadıklarını söyledi.

Gümüş, “Gasıp Yahudivarlığı, Ramazan’ın başından beri azgın bir şekilde Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yönelik saldırı ve katliamlarını devam ettiriyor. Her yıl yaptığı gibi bu yılda Ramazan ayında Müslümanların ibadetlerine engel olmak için alçakça girişimlerde bulundu. Yahudivarlığının eşkıya polisleri Ramazan ayının başlamasıyla Mescid-i Aksa’nın kapılarına barikatlar kurdular. Müslümanların iftar yaptıkları oturma alanlarını kapattılar. Teravihlerin kılınmasına engel olmaya çalıştılar. İşgalci askerler Müslümanlarla başa çıkamayınca sivil Yahudileri Müslümanların üzerine saldılar. Mübarek topraklara işgalci olarak yerleşen bu azgınlar Filistinli Müslümanları evlerinden zorla çıkarmaya çalışarak Yahudileri yerleştirmeye çalıştılar." dedi.

İşgal rejiminin Kudüs'te yapılan zulüm ve katliama dikkat çeken Gümüş, "Dün gece yüzlerce hatta binlerce silahlı asker ile ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ya saldırdılar. İftar yapan Müslümanların sofralarını dağıttılar, namaz kılmalarına müsaade etmediler. Bu saldırılarda 200’den fazla kardeşimiz yaralandı, onlarca kardeşimizi kelepçeleyerek gözaltına aldılar. Tüm bunlara rağmen Müslüman beldelerdeki çoğu yönetici her zaman ki gibi ölüm sessizliğine büründü. Ölüm orucunu bozan yöneticileri sebildik kınama açıklamalarını tekrarlamaktan başka bir şey yapmadılar. Bugün yaptıkları açıklamaların öncekilerden tek farkı, Yahudi varlığını daha şiddetli kınamalarıdır. İşgalci varlık ağır silahlar ve tam donanımlı güçler ile Aksa’ya saldırırken Kudüs’ü korumak için Ramazan ayının başından beri direnen Müslümanlar işgal askerlerine taş ile karşılık verdiler. İşte bu zillet İslam beldelerinin başında bulunan yöneticilere yeter işte bu aşağılanma Aksa’ya saldıran, Müslüman kadınları ve çocukları katleden işgalci varlık şiddetle kınayan korkak yöneticilere yeter.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir