• DOLAR 32.347
  • EURO 35.152
  • ALTIN 2238.488
  • ...
Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası "Kudüs Kılıcı Operasyonu" başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 Kudüs Seriyye'leri'nin Gazze'nin Beyt Hanun bölgesinde işgal  çetesinin cinayetlerine karşılık, askeri bir jipi kornet füzesi ile vurduğu bildirildi. İşgal çetesi  uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenledi.

İşgal çetesi , akşam namazından sonra bir kez daha işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da cemaate saldırdı. Saldırılar sebebiyle Mescid-i Aksa bahçesinde yangın çıktığı bildirildi. 

Mescid-i Aksa’daki cemaate akşam namazından sonra gerçekleştirilen saldırı sürüyor.

Kudüs İslami Vakıflar İdaresi Basın Sözcüsü Firas Dibs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işgal çetesinin Harem-i Şerif cemaatine saldırıya geçtiğini belirtti.

İşgal çetesi, El-Aksa Camii'nin avlusunda Filistinlilere ses bombası ve plastik mermi ile saldırıyor.

Telaviv, direniş güçleri tarafından Bedr 3 füzeleri ile hedef alındı. Birçok bölgede sirenler çalıyor. 

Alınan bilgilere göre Telaviv'de tüm sığınaklar açıldı. 

İsrail çetesi: ''Kudüs'te bugünkü çatışmalarda 32 polis yaralandı.'' dedi. 

Filistin Kızılayı: Batı Şeria'daki temas noktaları ve kontrol noktalarındaki çatışmalarda 200'den fazla Filistinli yaralandı.

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası "Kudüs Kılıcı Operasyonu" başlattı

Filistin Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası, siyonist işgalci rejimin sözde ordusunun başlattığı askeri saldırılara karşılık "Kudüs Kılıcı Operasyonu" harekâtı başlattığını duyurdu.

Direniş Grupları Ortak Operasyon Odası, siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa ve Gazze'ye yönelik saldırılarına karşılık verileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Daha önce düşmanı, kutsallarımıza ve halkımıza karşı saldırganlığında ısrar etmemesi konusunda uyarmıştık ancak saldırganlığını artırarak devam ettirdi. Dolayısıyla yaptıklarının hesabını ödeme vakti geldiğini söylüyoruz." ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir