• DOLAR 32.603
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2503.736
  • ...
HÜDA PAR 'dan Kudüs Çağrısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR; Diyarbakır, Mardin, Cizre, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Bingöl, Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana, Mersin, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Ağrı, Konya Adıyaman, Uşak ve Antalya il ve ilçe başkanlıkları Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırıları protesto etmek için kitlesel basın açıklaması düzenleyecek. 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Siyonist çetenin ümmetin başkenti olan ve Kudüs'ü işgal girişimine karşı tepki göstermek ve Kudüs'ü muhafaza etmek adına tüm halkımızı yapacağımız kitlesel basın açıklaması ve konvoyuna davet ediyoruz." denildi.

Açıklamada, programın bu akşam yatsı namazının ardından Şeyh Said Meydanı (Dağkapı Meydanı) yapılacağı kaydedildi.

Programda; yatsı namazının ardından Kudüs için dua edileceği, daha sonra basın açıklaması okunacağı bildirildi. Programın sonunda araç konvoyunun yapılacağı ifade edildi. (İLKHA)

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ise  terör rejiminin saldırılarını protesto etmek için Fatih Camii'nde basın açıklaması yapılacağı kaydedildi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, "Kudüs için Mescid-i Aksa için buluşuyoruz" ifadeleri kullanılan açıklamada İstanbul halkı bu akşam yatsı namazına müteakip Fatih Camiine davet edildi.

Açıklamada ayrıca Fatih Camiindeki basın açıklamasından sonra Siyonist rejimin başkonsolosluğu önüne de gidileceği kaydedildi. 



Bu haberler de ilginizi çekebilir