• DOLAR 32.575
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2428.45
  • ...
Şeyh Kemal Hatib: Haçlıların Kudüs’ten defolup gittiği gibi defolacaklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hatib, son günlerde işgalci Siyonist rejimin saldırılarına karşı Filistin halkına destek olmak için meydanlara indi.

Filistinlilere hitabet coşkulu kısa bir konuşma gerçekleştiren Hatib, şöyle konuştu.

Allah'a hamd ve Resulullah'ın üzerine de salat ve selam olsun

Ey Aksa yardımcıları!

Bu gördüğünüz kafile boğulma tehlikesi geçirdi. Bunlar sadece yüzlerce ve binlerce boğulma tehlikesi geçiren insanlardan sadece bazılarıdır.

Barbar israil, Nazist israil, caminin içine onlarca gaz bombası attı. Camide bulunan herkes boğulma tehlikesi yaşadı. Hepinizin yüzünde izzet duygusu görüyorum. Allahuekber velillahil hamd… Sizler bugün sadece Filistin veya Arapların değil bütün İslam ümmetinin şerefi oldunuz.

Evet, bizler bugün Mescid-i Aksa’nın murabıtları olmaya geldik. Çünkü onlar, Mescid-i Aksaya ihanet ve saldırmayı daha önce duyurmuşlardı.

Ben bütün mesuliyeti üzerime alarak buraya geldim. Ey murabıtlar, sizlere konuşmak ve aralarında olmak için bütün sorumluluğu üzerime alarak buraya geldim.

Mescid-i Aksa’nın hepsi bize aittir. Bir zerre kadar toprak bile Siyonistlerin değildir. Onlar silahlarıyla kendilerinin olduğunu iddia etseler bile Kur’an’ın bize verdiği bir haktır.

Vallahi, vallahi, vallahi bunlar da Haçlıların Kudüs’ten defolup gittiği gibi, bu siyonistler de Kudüs ve Mescid-i Aksa’dan defolacaktır.

Hepimiz farkındayız ki, buraya gelerek şehid olabiliriz, tutuklanabilir veya yaralanabiliriz. Ancak biz hepimiz burada bekliyoruz." (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir