• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Heniyye; "İsrail, şeytani planlarına son vermezse savaş son söz olacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN
Qudsnet'te yer alan habere göre bir basın açıklaması yapan HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, “Direniş; hazır ve motive, boş durmayacak. İşgalciler geri çekilmez ve şeytani planlarına son vermezse savaş son söz olacak,” dedi.

Heniyye açıklamasında, “İşgalci İsrail vaatlerine saygı duymuyor ve hiçbir sözüne bağlı değil. [İşgalci İsrail] Günahkar elini Kudüs'ten, El-Aksa Camii'nden ve Şeyh Cerrah'dan çekmek zorunda ve tüm boyutlarıyla yaşananların sorumluluğunu taşıyor,” ifadelerini kullandı.

Heniyye, basın açıklamasında, "Halkımız ve biz, Kudüs’te işgalci İsrail’in işgal planlarının hayata geçmesini kabul etmeyeceğimizi bir kez daha taahhüt ediyor ve onaylıyoruz. İşgalci İsrail’in ve [Yahudi] yerleşimcilerin hedeflerine ulaşmasını engellemek için direnişimiz devam edecek ve artacak” dedi.

Kudüs ve halkının zaferi için siyasi, diplomatik, medya ve insani seviyelerde destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Heniyye, “direnişe devam edeceklerini” kaydetti.

Heniyye, Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki kahramanca direnenleri selamlayarak, Bedir’in ihtişamını geri getiren ve Ramazan ayında bir destan yazanları, “devam etmeye ve durmamaya” çağırdı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir