• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
Onların bir derdi daha var: Muhtaçlara Yardım Etmek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HABER MERKEZİ

Mübarek ramazan ayında yardım kuruluşlarımız gönüllerinde Kudüs sevdası ellerin yardım kolisiyle kapı kapı dolaşıyor. Hem Kudüs’ten uzak olmanın mahzunluğu üzerlerinde hem de  oruçlu ağızları ile Kudüs’e dua ederken ellerindeki yardım kolilerini muhtaçlara ulaştırma telaşında yardım kuruluşlarının fedakar çalışanları.

YÜZLERDE BİR NEBZE UMUT OLSUN DİYE…

Bütün Türkiye hatta bütün bir ümmet Mescid-i Aksa için yüreklerinin ritimlerini yükseltmişken işte onların bir derdi daha var: Muhtaçlara yardım etmek!

Ramazan ayının son günlerinde bayram sevincine İşgal rejiminin gölgesi düşerken onlar topladıkları yardımları muhtaçların yüzünü güldürmek için dağıtma telaşı içerisindeler.

Türkiye’nin dört bir yanında, evlerinden uzakta Uganda’da, Budistlerin saldırısına uğrayan mazlum Arakan’da ve hatta Gazze’de ümmetin yetimlerini sevindirmek, yüzlerde bir nebze umut olsun diye uğraşan yardım kuruluşlarımızın fedakar çalışanların bir derdi daha var!

MUHTAÇLAR RAMAZAN BAYRAMINA BURUK GİRMESİN DİYE…

Diyarbakır’da, Mardin’de, Batman’da, İstanbul’da, Bursa’da Mersin’de, Adana’da velhasıl nerede bir mazlum el açmışsa ona yetişmek için çabalayan, gecesini gündüzüne katan ağabeylerin, ablaların Kudüs kadar ağır olmasa da bir derdi daha var: Muhtaçlara yardım etmek!

Bugününler Umut Kervanı Vakfı, Yetimler Vakfı, İHO Ebrar, Avrupa Yetim Eli Derneği’nin fedakar çalışanları muhtaçlar Ramazan Bayramına buruk girmesin diye, yüzlerinde hep umut olsun diye, gönüllerinde hep Kudüs aşkı olsun diye yardımları ulaştırma telaşı içerisindeler. Allah yardımcıları olsun.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir