• DOLAR 32.335
  • EURO 35.189
  • ALTIN 2241.199
  • ...
10, 11, 12 Mayıs canlı ders var mı? 10 Mayıs'ta (yarın) okullar tatil mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bayram Tatilinin 9 güne çıkarıldığı, kamu görevlilerinin Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü idari izinli olduğu hükümet tarafından açıklanmıştı. Peki o günlerde uzaktan eğitim olacak mı? Pazartesi canlı ders var mı? İşte detaylar...

 

Öğrenciler ve veliler 10-11-12 Mayıs tarihlerinde uzaktan eğitimin olup olmayacağını merak ediyorken, Milli Eğitim Bakanlığı konuya dair son dakika açıklamasında bulundu.

PAZARTESİ OKUL VAR MI? 10, 11, 12 MAYIS TATİL Mİ, CANLI DERS VAR MI?

MEB yetkililerinin aktardığı bilgiye göre, 10 Mayıs Pazartesi, 11 Mayıs Salı ve 12 Mayıs Çarşamba günleri öğretmenler idari izinli olduğu için uzaktan eğitimde olmayacak. Bakanlığa bağlı tüm resmi ve özel okullar, 10-11-12 Mayıs'ta tatil olacak.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "2 Temmuz'a kadar okullar açık olacak. Ara tatili biliyorsunuz kaldırdık. 2 Temmuz tarihi diyelim ki başka bir durum oluştu elbette değişebilir. Şu andaki durum 2 Temmuz'dur. Yaz tatilinde ihtiyaç duyulan gruplarda çeşitli gençlik merkezlerinde veya kurumlarımızda çocuklarımızın eğitimini yaz boyunca da hem yüz yüze hem televizyondan devam edeceğiz."

Bu haberler de ilginizi çekebilir