• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Dönüş Yürüyüşleri Heyeti: Siyonist işgalcileri ancak direniş dizginleyebilir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dönüş Yürüyüşleri Ulusal Heyeti, işgal altındaki Kudüs kenti halkına destek amacıyla gerçekleştirilecek faaliyetleri açıkladı.

Heyet, Gazze kentinde Halk Cephesi merkezinde Filistinli grupların temsilcilerinin de katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa saldırıları sürüyor: Yaralı sayısı 400'ü geçti

Heyet koordinatörü ve İslami Cihad lideri Halid el-Bataş, faaliyetlerin daha sonra ilan edilecek bir milli program çerçevesinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Siyonist işgalcilerin Kudüs kentindeki ihlallerine misilleme olarak gece şaşırtması faaliyetlerini sürdüren Filistinli gençleri selamlayan el-Bataş, Batı Şeria'daki temas noktalarında işgalcilerle çatışmaların yoğunlaştırılması çağrısında bulundu.

Siyonist işgalcilerle işbirliği yapan Facebook Twitter ve Instagram'dan Kudüs'ü savunan paylaşımlara sansür

Filistin halkının ve mücadelesinin bir olduğuna dikkat çeken el-Bataş, işgalcileri ancak direnişin dizginleyebileceğini ifade etti.

Halid el-Bataş, uluslararası topluma ve insan hakları örgütlerine de seslenerek, siyonist işgalci rejimin özellikle Kudüs kentinde sürdürdüğü teröre son vermek için harekete geçmelerini istedi.

Kudüs kentine saldırının Müslümanların kalbini hedef almaya eş değer olduğunu kaydeden el-Bataş, çatışmaların sürekli olması ve kapsamlı bir intifadaya dönüşmesi için ortak bir liderlik oluşturulması gerektiğini belirtti.

Kudüs'ün Filistin devletinin ebedi başkenti olduğunu vurgulayan el-Bataş, Kudüs halkının yalnız olmadığını, canlarıyla ve kanlarıyla Kudüs'ü savunacaklarını söyledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir