• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
Şanlıurfa'da siyonist işgal rejiminin Mescid-i Aksa baskını lanetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İşgalci siyonistlerin Mescid-i Aksa'da namaz kılan Filistinlilere yönelik saldırısına tepki gösteren Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları,  sabah namazının ardından Balıklıgöl Yerleşkesi'nde bulunan Dergah Camii önünde toplandı.

Burada sık sık siyonist işgalciler aleyhinde slogan atan grup, daha sonra basın açıklaması okudu.

Suriyeli muhacirlerinde destek verdiği basın açıklamasını İHH Şanlıurfa Başkanı Behçet Atila okudu.

"Saldırılarda gözlerini kaybeden Filistinli yiğit kahraman kardeşlerimiz vardır"

Mescid-i Aksa'da namaz kılan halkın üzerine mermiler ve bombalarla saldırı düzenlendiğini belirten Atila, "Siyonist işgalci israil yönetiminin, haksız hukuksuz ve alçakça saldırıları devam ediyor. Tapulu mallarına el konulmak istenen Filistinlilerin direnişlerini bahane ederek bu gece yine Mescid-i Aksa'ya saldırdılar. Teravih namazı vakti, Mescid-i Aksa'da namaz kılan halkın üzerine mermiler ve bombalarla saldırı düzenledi. 200'ün üzerinde yaralı var. Saldırılarda gözlerini kaybeden Filistinli yiğit kahraman kardeşlerimiz vardır. Onlar, gözlerini ve uzuvlarını bu aziz mubarek günlerde biiznillah cennete gönderdiler." şeklinde ifade etti.

"Canımız kanımız sana feda olsun ey Aksa"

Siyonist işgalcilerin sonunun çok yakın olduğunu vurgulayan Atila, "Türkiye'den ve Dünya'dan, siyonistlerin ırkçı, faşist ve alçakça saldırılarının durdurulması çağrımızı yineliyoruz. Direnişe destek verilmelidir. Tüm Müslüman halklara israil'i durdurma çağrısı yapıyoruz. Sonu yaklaşan terör devleti israilin karanlığın en son devrini yaşadığını umuyor ve şöyle diyoruz ki; Yıkılasın israil enkazını göreyim, sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim. İsrailin sonu çok yakından daha yakındır biiznillah. Canımız kanımız sana feda olsun ey Aksa." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir