• DOLAR 32.431
  • EURO 34.46
  • ALTIN 2490.641
  • ...
Türkiye ile işgalci aynı masada!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Mavi Marmara davası avukatlarından Gülden Sönmez, Türkiye ile işgal çetesinin aynı masada yemek yediğine dair bir paylaşım yaptı. 

MAVİ MARMARA KATİLİYLE AYNI SOFRADA!

Avukat Gülden Sönemez paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Mavi Marmara saldırısının baş sorumlusu, Türk vatandaşlarını katlettiği için yargılanırken İsrail ile anlaşarak TBMM’den çıkarılan kanunla affedilen İsrailli bakan Gabi Ashkenazi iftar vermiş. Türkiye de katılmış Ne diyelim; bu kafayla ne yediğinizi anlamadan daha çook afiyet olur"

İŞGAL REJİMİ PAYLAŞTI

Öte yandan işgal rejiminin Türkiye Büyükelçiliği'nin de 5 Mayıs'ta bir fotoğraf paylaşarak, "İsrail Dışişleri Bakanı Gabi Ashkenazi  Müslüman büyükelçileri ve devlet yöneticilerini iftar yemeğinde ağırladı." ifadelerini kullandığı görüldü. Türkiye ile birlikte birçok Müslüman ülkenin 'iftar' yemeğine katıldığı görüldü.

HEM AYNI SOFRADALAR HEM DE KINIYORLAR!

İşgal rejimi bu fotoğrafın üzerinden 2 gün geçmeden Mescid-i Aksa'da camide namaz kılan Müslümanlara saldırarak 205 kişiyi yaraladı. Türkiye'den onlarca üst düzey yetkili ise Türkiye Maslahatgüzarının işgal çetesiyle aynı sofrada bulunduğu fotoğrafı görmezden gelerek saldırıları kınama açıklaması yaptı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir