• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...
Sosyal medyadan bir ses yükseldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Haber Merkezi

Dünya Kudüs gününde ibadet eden Filistinlilere saldıran işgalci rejim 178 Filistinliyi yaralamıştı. Biber gazlı saldırıya direnen Filistinlilere sosyal medyadan destek geldi.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam #Kahrolsunİsrail etiketine şunları yazdı:

“Mescidi Aksa'da cami cemaatine saldıran siyonist işgal rejimi, 53 kardeşimizi yaraladı. Her Ramazan ayında Müslüman kanı dökmeye çalışan siyonistlere vicdan sahibi herkes tepki vermelidir. Saldırılara sessiz kalmak, yeni saldırılara davetiye çıkarmaktır. #Kahrolsunİsrail

"İSLAM ÜLKERİ TEK GÜÇ OLMALIDIR"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ,"Siyonist terör şebekesi #Kahrolsunİsrail her Ramazan’da Mescidi Aksayı bilinçli ve sistematik bir şekilde işgal etmektedir. Bu Müslümanları sınama ve işgali bir adım ileriye götürmedir.

Buna göre ;

  1. İslam ülkeleri iç ihtilafları bir tarafa bırakıp tek güç olmalıdırlar.
  2.  İslam ülkelerindeki halk, yaşadıkları ülke hükümetlerine, #Kahrolsunisrail terör rejimi ile askeri, siyasi ve ekonomik ilişkilerini kesmeleri için baskı uygulamalı ve İsraili bir devlet olarak tanımaktan onları vazgeçirmelidirler.
  3. İslam ülkeleri ortak bir askeri güç kurup Siyonist terör şebekesine karşı mücadele veren tüm direniş hareketleri ile birleşmeli onlara askeri, siyasi ve ekonomik her türlü desteği verip Mescidi Aksayı savunmaları sağlamalıdır." ifadelerini kullandı.

"DÜNYA RAHAT YÜZÜ GÖRMEYECEK!"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan ise, "Siyonistler bu saldırgan tutumlarından vazgeçmedikçe dünya rahat yüzü görmeyecek!" ifadelerini kullandı.

İşte kullanıcıların #Kahrolsunİsrail etiketine yazdıkları mesajlardan bazıları:

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir