• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mağdur aileye yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, beraberinde Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, Bitlis Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Veysi Oruk ve bir ekiple birlikte Beşminare Mahallesinde bulunan 2 gözlü evde yıkılmak üzere olan evde yaşayan Güncü ailesini ziyaret ederek aileye gıda yardımında bulundu.

 

Aile reisi Nihat Güncü`den durumlarıyla ilgili bilgi alan Vali Yurdakul, aileye gerekli yardımların yapılacağını belirtti. Güncü ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yurdakul evdeki çocuklara da oyuncak hediye etti.

 

Daha sonra beraberindekilerle birlikte evi inceleyen Vali Yurdakul, evde bulunan yaşlı ve hasta kadının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaşlı kadının sağlık durumuyla ilgilenilmesi için talimat veren Vali Yurdakul \"Aile için elimizden geleni yapacağız. İlk etapta aileye gerekli gıda yardımları yapıldı. Bizde evde gerekli incelemeleri yaptık. Afat Müdürlüğümüzden bir ekibin evin durumuyla ilgili inceleme yapması kararı aldık. Aileye bir an önce gerekli yardımlar yapılacaktır\" diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir