• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.574
  • ...
Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ

5G Virus News Platformu yöneticisi Muammer Karabulut, Cumhuriyet Savcılığına verdiği dilekçede, Mehmet Ceyhan’ın koronavirüs sürecinde yaptığı açıklamalarla suç işlediğini vurguladı.  Dilekçede, “Şüphelinin açıklamaları detaylı bir şekilde incelendiğinde ‘Alenen Nitelikli Hakaret Suçu ve Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit Suçlarının’ işlendiği tespit edilecektir” denildi.

PSİKOLOJİK VE SOSYOLOJİK OLARAK YIPRATTI

Dilekçede ayrıca, hakkında suç duyurusu bulunan Mehmet Ceyhan’ın yaptığı açıklamaların, günümüz itibariyle salgınının toplum üzerinde yaratmış olduğu ekonomik, psikolojik ve sosyolojik olarak yıprattığına ve olumsuz yönde katkı sağladığına sebebiyet verdiği belirtildi.

“HALKI TEHDİT EDEREK KORKUTMASININ KARŞILIĞI BİLİM YAPMAK DEĞİL”

Açılan dava ile ilgili açıklama yapan Muammer Karabulut,  henüz faz çalışmaları tamamlanmayan, güvenilir bilimsel sonuçları olmadığından ruhsatı bulunmayan ve  yasal bir zemini bulunmadığından dolayı da Acil Kullanım Onayı (AKO) ile ne idiğü belirsiz konumda olan aşılar için, bir bilim insanının halkı tehdit ederek korkutmasının karşılığı bilim yapmak değil resmen terör faaliyetlerdir.” dedi. 

“İNSAN SOYKIRIMINA KADAR GİDEBİLİR”

Davacı olduğu Mehmet Ceyhan’ın hayatındaki tüm ilişkilerinin mercek altına alınması gerektiğini söyleyen Muammer Karabulut, “Başından itibaren söylüyoruz, karşımızda ilk önce bilimsel olarak açıklanmaya mahkum izole edilmemiş bir virüs var. Ve ispatlanmayan bir virüsün pandemisi ile karşı karşıyayız. Ama Mehmet Ceyhan tamamlanmayan açı çalışmaları ve olmayan yasal zeminde, “Mutant virüs gerçekten çok sayıda gebenin ölümüne ve birçoğunda karnındaki bebek ile birlikte kaybına yol açıyor….Mutant virüs problemi ortaya çıkmadan önce biz gebelere, gebelik sonrasına aşılama önerirken, şimdi mutlaka özellikle gebeliğin ilk 3 ayı bittikten sonra hemen aşılanmalarını istiyoruz” diyebiliyor. Bunun karşılığı da insan soykırımına kadar gidebileceğini belirtti.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir