• DOLAR 32.568
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2428.624
  • ...
Kassam Tugayları: Düşman yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödeyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhammed ed-Dayf, "İşgal yönetimi ve gaspçı yerleşimcilerin söz konusu mahalledeki halkımıza yönelik saldırılarının devam etmesi durumunda elimiz kolumuz bağlı kalmayacağız. Düşman yaptıklarının bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir. ifadelerini kullandı.

Siyonist işgalci rejim evlerine el koymaya çalıştığı Filistinlilere saldırdı: 30 yaralı

Hamas Sözcüsü Abdullatif el-Kanu da siyonist işgalci rejim ile Yahudi yerleşimcilerin, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden Filistinlilere yönelik yürüttüğü baskın ve saldırı sonrası meydana gelen görüntülerin, işgal yönetiminin barbar zihniyetinin tezahürü olduğunu söyledi.

El-Kanu, "Şeyh Cerrah'taki halkımıza yönelik saldırı ve yıldırma sahneleri, işgal rejiminin barbarlığını ve devam eden saldırgan uygulamalarını gözler önüne sermekle kalmıyor oradaki Kudüslülerin çektiği acı ve zulmün boyutunu da yansıtıyor." ifadelerini kullandı.

Şeyh Cerrah'ta var olma mücadelesi veren Kudüslülerin, tehcir politikası ve evlerinden edilme tehlikeleriyle karşı karşıya olduğunu aktaran el-Kanu, işgal makamlarının planlarını akamete uğratmak için direniş eylemlerinin artırılması gerektiğini ve Kudüs halkıyla dayanışmanın şart olduğunu söyledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir