• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

PTT'nin önünden başlayıp ara sokaklara kadar uzayan uzun kuyruklarda bekleyen vatandaşlar, oruçlu bir şekilde saatlerce beklemenin verdiği bıkkınlıkla kimi zaman gergin anlar yaşıyor.

Sisteminin çökmesinden dolayı oluşan uzun kuyrukta bekleyen vatandaşlar, PTT şubelerinin hepsinde hizmet verilmesini istediklerini dile getirdi. Çevrede güvenliği sağlayan polis memurları vatandaşalrı sık sık fiziksel mesafenin korunması noktasında uyarılarda bulunuyor.

Uzayan kuyrukta bekleyen vatandaşlardan Tahir Özdemir, "Diğer PTT şubelerinin de hizmet vermesi için açılmasını istiyoruz. Burada bekleyen insanlar oruçlu bir şekilde bekliyor. Rahatsızlığı olan, hasta olan insanlar var burada bu kadar beklemeleri doğru değil. Ben annemin bakıcısı olduğum için onun yerine burada sıra bekliyorum. Diğer PTT şubeleri açık olsaydı burada durmama gerek yoktu. Daha yakın bir şubeden gidip işlem yapardık." dedi.

Sırada uzun süre beklenildikten sonra işlem yapabildiklerini belirten Hacı Dilegen ise "Oruçlu bir şekilde ve bu sıcak havada burada beklemek zor oluyor. diğer şubelerde açılsaydı bizim için daha kola olurdu bu Ramazan ayında." ifadelerini kullandı.

Sıra bekleyen vatandaşlardan bir vatandaş ise oluşan uzun kuyruğun insanların çilesi olduğunu dile getirdi."

Mehmet Atalay isimli vatandaş oluşan uzun kuyruğun sıkıntı oluşturduğuna dikkat çekerek "Diğer şubeler açık olsa bu kadar burada beklememe gerek kalmazdı. Gördüğünüz gibi uzun kuyruklar oluşmuş. " dedi.

Sabah saat 00.06'dan bu yana insanların sıraya girdiğini dile getiren vatandaş ise "İnsanlar sabah saat00.06'dan beri burada sıra bekliyor. Diğer PTT şubeleri açılırsa ne olacak? İnsanlar neden bu kadar mağdur olsun." ifadelerini kullandı.  (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız