• DOLAR 32.577
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2432.34
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 25 Haziran Cumartesi Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
Medya Gazetesi; `Kaldırım işgalleri masaya yatırıldı`
Batman`da yaşanan kaldırım işgali sorunlarının önüne geçmek amacıyla Belediye Zabıta Müdürlüğü kentte faaliyet gösteren kahvehane sahipleriyle bir toplantı düzenleyerek yaşanan sorunun çözümü hususunda alınacak tedbirleri tartıştı.
Pusula Gazetesi; `Dicle için Batman`dan açıklama`
Hatip Dicle`nin vekilliğinin YSK tarafından iptal edilmesinin ardından protestolar sürüyor. Konuya ilişkin olarak BDP`liler bir basın açıklaması yaptı.
`Cuma`da Miraç Kandili anlatıldı`
Önümüzdeki Salı gününü Çarşamba gününe bağlayan gecenin, Miraç Kandili olduğu ifade edilen Cuma hutbesinde Miraç kandilinin önemine değinildi.

Doğuş Gazetesi; `Ses bombası korkuttu`
Önceki akşam Pınarbaşı Mahallesi 2210`uncu sokakta bulunan 9 numaralı binanın arka bahçesine ses bombası atıldı. Daha önce Vakıfbank ilköğretim Okulu`na atılan bombanın bir benzeri olduğu tespit edilen bombanın 16 - 17 yaşlarında iki genç tarafından atıldığı öne sürülüyor. Akşam saat 22.30 sularında meydana gelen olayda herhangi bir hasarın meydana gelmemesi rahat nefes aldırdı. Olay yerine gelen polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Batman Postası Gazetesi; `Yine ses bombası`
Önceki akşam Pınarbaşı mahallesi 2210`uncu sokakta bulunan 9 bir apartmanın bahçesine ses bombası atıldı. Akşam saat 22.30 sularında meydana gelen olayda herhangi bir hasarın meydana gelmemesi rahat nefes aldırdı. Olay yerine gelen polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Batman Gazetesi; Mavi Kapak Kampanyasına Sason`dan Destek
Ege Üniversitesinin başlattığı "Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım" kampanyasına Sason Yatılı İlköğretim Bölge Okulu da katıldı.

Veysi Demir-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir