• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: HÜDA PAR`dan açılışa davet
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman İl Başkanlığı`nın bina açılışına tüm halk davet edildi.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Batman Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Badur ve eşi Nimet Badur, `Yaşlılara Saygı Haftası` nedeniyle 15 yaşlı çifti ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

BATMAN MEDYA GAZETESİ: İKİ GÜN YAŞAYABİLDİ
Önceki gün Beşiri kavşağındaki eski çöplük mevkiinde girdiği trafoda yüksek gerilime kapılan ve ağır yaralanan Hasan Obay, tedavi için götürüldüğü İzmir`deki yanık merkezinde yaşamını yitirdi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: `ÖZGÜRLÜK İMZALARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ`
Başörtüsü yasağına karşı Memur-Sen`in \"12 Milyon 300 Bin İmzaya Hürmet Kamuda Serbest Kıyafet\" sloganı ile başlattığı sivil itaatsizlik eylemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk, \"Başörtüye Özgürlük ve Kamuda Serbest Kıyafet\" için topladıkları 12 Milyon 300 bin imzaya sahip çıkacaklarını söyledi.

BATMAN UMUT GAZETESİ: ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ FİDAN DİKTİ
Batman Mimar Sinan Anaokulu \"Fidanımla büyüyorum\" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Batı Raman`da yüzlerce fidan dikti.

BATMAN PUSULA GAZETESİ: MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Batman Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Badur ve eşi Nimet Badur, `Yaşlılara Saygı Haftası` nedeniyle 15 yaşlı çifti ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: ÇATOM`UN ÜRÜNLERİ İZMİR FUARI`NDA
Batman`ın Yeşiltepe Mahallesi`nde faaliyet gösteren ÇATOM`un ürünleri, İstanbul ve Ankara`dan sonra İzmir Fuarı`nda ziyaretçilere açıldı.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: RESİM VE KOMPOSİZYON YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
1-7 Mart 2013 Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlenen \"Afet ve Etkilerinden Korunma\" konu başlıklı resim ve kompozisyon yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilere düzenlenen programla ödülleri verildi.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: SOFRANIN TADI KAÇTI
Batman Esnaf Odası ile Esnaf Odaları birliği arasında üsul tartışmasına neden olan Ekmek zammı yürürlüğe girdi.

BATMAN GAZETESİ: ``PKK CEZAEVİNİ ÇİFTLİK GİBİ KULLANIYOR`` İDDİALARINA SORUŞTURMA
Batman Cumhuriyet Başsavcılığı bir internet sitesinde yer alan \"PKK Cezaevini çiftlik gibi kullanıyor\" başlıklı haberde geçen iddialarla ilgili soruşturma başlattı.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: OSB`DE UCUZ DOĞALGAZ!
Kapasitesi her geçen gün büyüyen Organize Sanayi bölgesinin doğalgazla buluşması yatırımcıları rahatlattı. OSB Müdiresi Zeynep Akbel, firmalara ucuz doğalgaz imkânı tanıdıklarını söyledi.

BATMAN MÜCADELE GAZETESİ: ŞİMŞEK: KÜRDİSTAN İSLAMİ HAREKETİ TEMSİLCİLERİ BATMAN`DA
Dünya Mustazaflar Haftası etkinliklerine katılmak üzere Türkiye`ye gelen Irak Kürdistan`ı İslami Hareketi temsilcileri, Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezini ziyaret etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir