• DOLAR 32.524
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2490.689
  • ...
SON DAKİKA
Gaziantep'te 12 derslikli okul yaptırılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yavuzeli ilçesi Sarılar Mahallesine yaptırılacak olan 12 derslikli ilkokul ve ortaokul için video konferans yöntemi ile protokol imza töreni düzenlendi.

Törende açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, eğitim yatırımlarına ihtiyaç olduğunu belirterek kampanyaya destek veren hayırsever Hanifi Gürbüz'e teşekkür etti.

Hayırseverlerden gelen okul yapma talebinin kendilerini çok mutlu ettiğini vurgulayan Gül, “İnşallah pandemiden sonra da açılışını hayırseverimiz ile birlikte yapma şansımız olur. Bugün pandemi şartlarında hayırseverimiz uzakta olduğunuz için protokolü video konferansla yapmak zorunda kaldık. Teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de “100’üncü Yılda 100 Hayırsever Kampanyası” kapsamında derslik ihtiyacının hızla tamamlandığını ifade ederek il dışında yaşayan ve memleketine olan vefasını okul yaptırarak gösteren hayırsever Hanifi Gürbüz'e teşekkür etti.

Hanifi Gürbüz de hayırlı bir işin içerisinde olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek okulun en kısa zamanda tamamlanarak eğitime kazandırılması temennisinde bulundu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir