• DOLAR 32.604
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2410.965
  • ...
SGK Bölge Koordinasyon Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Malatya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü`nün koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya Bingöl, Malatya, Elazığ ve Tunceli SGK il müdürleri katıldı.

 

5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile kurum mevzuatının uygulanması hakkında durum değerlendirmesinde bulunan SGK Bingöl İl Müdürü Muzaffer Çakar, 2008 yılından beri uygulanmakta olan Koordinatör İl Müdürlüğü kapsamında iller arası birlikteliğin ve eş güdümün sağlanması, 5502 sayılı SGK Kanunu uyarınca hizmetlerin daha etkili ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Kurum mevzuatının uygulanması hakkında durum değerlendirmesinin yapıldığı koordinasyon toplantısının düzenlendiğini belirtti.

 

Toplantıda mevzuat hakkında değerlendirme yapıldığını ifade eden Çakar, \"Yapılan toplantıda, başta ilimiz olmak üzere Malatya, Elazığ ve Tunceli`de kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerde tamamlanan işler ile devam eden işlerle birlikte ortak sorunlar ve çözüm yolları görüşülmüş olup, bu konuda bölgemizde kurum mevzuatının daha etkin ve verimli yürütülmesi yönünde kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odalarının müşterek çalışmalarının daha da arttırılması, sorunların yerinde çözümlenmesi hususunda görüş birliğine varılmıştır. Malatya koordinatör iline bağlı olan illerde, insan odaklı hizmetlerin daha etkin, verimli ve kısa sürede yürütülmesi temennisinde bulunulmuştur\" şeklinde konuştu. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir