• DOLAR 32.555
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2425.891
  • ...
Oyun Oynarken Sulama Kanalına Düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA`da 6 yaşındaki İsmail Mete Çınar, kardeşi ile oyun oynarken sulama kanalına düştü. Kayıp çocuk yapılan aramaya karşın bulunamadı.

Olay, 15.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi`nin Levent Mahallesi`ndeki Huzur Caddesi`nde meydana geldi. İsmail Mete Çınar, kız kardeşi 4 yaşındaki Emine`yi de yanına alıp, oynamak için evlerinin yakınındaki parka gitti. Bir süre sonra Emine eve tek başına döndü. Oğlunu merak eden anne 31 yaşındaki Özlem Çınar, "Ağabeyin nerede?" diye sorunca, küçük kız "Kanala düştü" cevabını verdi. Kızına inanmak istemeyen anne, İsmail Mete`yi aramak için Devlet Su İşleri`ne ait sulama kanalı kenarına geldi. Küçük çocuğun evden çıkarken giydiği ve akıntıda sürüklenen terliğini gören yakınları, kız çocuğunun doğru söylediğini anlayıp, polisi ve itfaiyeyi aradı. İhbar üzerine olay yerine, dalgıç polis ve Büyükşehir Belediyesi`ne ait Cankur ekipleri geldi.

Sulama kanalına giren dalgıç polisler, İsmail Mete Çınar`ı aradı ancak bulunamadı. Anne Özlem Çınar, sinir krizi geçirirken, Emine Çınar ise ağabeyinin oyun oynamak için kanala girdiğini söyledi. DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir