• DOLAR 32.602
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2498.367
  • ...
Umut Kervanı Nusaybin’de ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

On bir ayın sultanı Ramazan ayı vesilesiyle insani yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, Mardin’in Nusaybin ilçesinde yetim ve muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

"Ramazan Umut Olsun" sloganıyla Ramazan ayında çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, Mardin’in Nusaybin ilçesinde yardım komisyonu tarafından önceden tespit edilen yüzlerce muhtaç aileye gıda kolisi yardımında bulundu.

Umut Kervanı Nusaybin Yardım Komisyonu Başkanı Selman Kardaş , salgın nedeniyle bu yıl çok fazla müracaat aldıklarını, bu nedenle sınırlı sayıda yardım yapabildiklerini ifade ederek hayırseverlere bağış yapmaları çağrısında bulundu.

Kardaş, "Nusaybin Umut Kervanı olarak hayırseverlerin ve Umut kervanının bize gönderdiği yardım kolilerin dağıtımı devam ediyor.

Yardımları daha önce tespit ettiğimiz muhtaç ve yetim ailelere ulaştırıyoruz. Bize ulaşan yardımlar sınırlı olduğu için bize başvuran ailelere yetişmekte yetersiz kalıyoruz.

Hayırseverlerin yardım eli uzatmasını, bizi köprü olarak görmesini, hayırlarını bizim üzerimizden ulaştırmalarını bekliyoruz.

Bu, aynı zamanda bir yardım çağrısıdır.  Yardımlarından dolayı şimdiden bütün hayırseverlerden Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir