• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ziyaretliler belediyeden hizmet bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Veysel Karani Türbesi ile ismini Türkiye ve dünyaya duyuran Siirt`e bağlı Ziyaret beldesi sakinleri, belediyenin beldeye hakkıyla hizmet etmediğini ve sorunları çözmediğini iddia ettiler.


İlke Haber Ajansına konuşan belde sakinlerinden Bayram Sebkiktay \"Geçimimizi buraya gelen ziyaretçilere sattığımız hediyelik eşyalardan temin ediyoruz. Burada Veysel Karani türbesinin olması nedeniyle beldemiz hem Türkiye`de hem de dünyada tanınmaktadır. Buraya her gün farklı yerlerden binlerce insan gelmektedir. Ama belediyemiz burada hizmet etmiyor. Beldemize gelenler hayıflanıyor\" dedi.


Türbenin önünde hediyelik şeker satan Dursun Erkan ise, \"Veysel Karani`ye her gün binlerce insan gelmektedir. Biz de gelen bu insanlara sattığımız hediyelik şekerden rızkımızı temin ediyoruz. Ama burada yeterli alt yapı çalışmaları yapılmamaktadır. Yollarımız çok kötü durumdadır. Ziyarete gelen halkın rahat edeceği bir mekân bulunmamaktadır\" şeklinde konuştu.


Batman`dan beldeyi ziyarete gelen Yılmaz Bayat, \"Burada Veysel Karani`nin türbesi bulunduğu için fırsat buldukça geliyoruz. Fakat böyle büyük bir zatın bulunduğu bir beldede birçok altyapı eksikliği bulunmaktadır. Özelikle yollar çok kötü\" ifadelerini kullandı. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir