• DOLAR 32.604
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2410.965
  • ...
Ankara`daki Saldırıyı Üstlenen Örgüt
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Açıklamada, "Her iki eylemimizde de düşman cephesinden polis, herhangi bir AKP`li ya da kurum çalışanı hedeflenmemiştir" denildi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Ankara`da dün akşam Ak Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı`na yönelik eş zamanlı saldırılarla ilgili soruşturmada önemli mesafe alındı. Ak Parti Genel Merkezi`ne düzenlenen saldırıda lav silahını kullanan kişinin kimliği saptandı.

Başkentteki dün eş zamanlı saldırıların hemen ardından faillerin yakalanması için güvenlik güçleri alarma geçti. Söğütözü`ndeki Ak Parti Genel Merkezi`ne saat 20.50 yapılan saldırıyı gerçekleştiren kişinin kimliği, parktan atılan lav silahındaki parmak izinden saptandı. Adı gizli tutulan, daha önce katıldığı olaylar nedeniyle polisin yakından bildiği DHKP- C militanının yakalanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

Ak Parti Genel Merkezi`ne yönelik saldırıda, Başbakan ve Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan`ın makam odasının bulunduğu 7`nci kat isabet aldı, camlar kırıldı, duvarda delik açıldı. Bu sabah lavın isabet ettiği bölüm büyük bir bayrak asılarak kapatıldı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir