• DOLAR 32.565
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2431.218
  • ...
Batman ÇATOM`un ürünleri İzmir Fuarı`nda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Yeşiltepe Mahallesi`nde faaliyet gösteren ÇATOM ürünlerini, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`nde düzenlenen ve 14-17 Mart tarihleri arasında İzmir`de gerçekleştirilen Evlilik Hazırlıkları Fuarı`nda ziyaretçilerle buluşturdu.

 

Batman`ı İstanbul ve Ankara`dan sonra İzmir`de temsil eden ÇATOM, fuara SODES 2012 Girişimci Kadınlar-2 Projesi çerçevesinde katıldı.

 

Proje kapsamında ünlü tasarımcı Derya Şahin`in tasarladığı ve ÇATOM katılımcıları tarafından üretilen üç boyutlu nişan-düğün resimleri, İpek kozası gelin çiçekleri, damat yaka iğneleri, taç, gelin başı çiçeği, davetiye ve nikâh şekeri gibi ürünler fuarda büyük beğeni topladı.

 

ÇATOM sorumlusu Deniz Yıldız, standın Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret edildiğini, hazırladıkları evlilik ve kına konseptiyle yoğun beğeni ve ilgi neticesinde birçok kişiyle bağlantı kurulduğunu, yapılan çalışmaları tanıtma ve anlatma imkânı elde ettiklerini ifade etti.

 

Yıldız ayrıca 100. Yıl Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü ve Eğitmenleri tarafından da ürünlerin çok beğenildiğini ve önümüzdeki günlerde ortak çalışmalar yapılması konusunda kendilerine teklifte bulunduklarını ifade etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir