• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
40 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alının 9 kişi serbest bırakıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 29 Nisan'da saat 23.45 sıralarında Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan bir altın dökme atölyesinde, borcuna karşılık rehin alınan kişiler olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Adrese giden ekipler, iş yerinin önünde yaklaşık 40 kişilik kalabalık bir grubun olduğunu, kepenkleri kapalı olan iş yeri içerisinde bazı kişiler olduğunu gördü.

Yapılan araştırmada rehin tutulduğu belirtilen Suriye uyruklu E.L.A. ve M.I. ile iş yeri sahibi E.Ö., S.O. ve yanlarında bulunan Y.E. ve S.S. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı, E.Ö. ve S.O'nun Suriye uyruklu 2 kişiyle altın alışverişi ve ticaret yaptığı, iş yeri önünde bekleyen kişilerin de aynı kişilerle ticaret yaptığı ve uzun süredir herhangi bir ödeme almadıkları gerekçesiyle olayın meydana geldiği belirlendi.

Suriye uyruklu E.L.A. ise polise verdiği ifadesinde, söz konusu kişilerle altın ticareti yaptığını, altınları yaptığı ticaretlerde zarar ederek kaybettiğini anlattı.

Polis, Suriye uyruklu şüpheli E.L.A, M.I. ve M.I.S. ile olaya karıştığı tespit edilen C.A, O.Ç, T.E, K.E, Y.E. ve Ü.S'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir