• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...
Gelin Arabasını Soyup, Takıları Çaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -Törende takılan altınlarla beraber değerli eşyalarının çalınması nedeniyle mutlu günlerine gölge düşen genç çift, yaşadıkları şokun etkisini uzun süre üzerlerinden atamadı.


Olay, Toros Mahallesi 78024. Sokakta saat 00.45 sıralarında meydana geldi. Bingöl`de, jandarmaya bağlı Özel Harekat Birliği`nde Uzman Çavuş olarak görev yapan 25 yaşındaki Fatih Mehmet Şahin, yaklaşık 15 gün önce hayatını Tuğba Doğan (24) ile birleştirdi. K ıyılan nikahın ardından düğün töreni için hazırlıklara başlandı. Bu mutluluğu paylaşmak için ilk önce gelinin evinde kına düğünü düzenlendi. Gecede, yarınki düğüne katılamayacak olanlar geline altın bilezik, bileklik ve küpe taktılar.


Törenin ardından 12 AK 519 plakalı gelin arabasıyla yeni evli çift Toros Mahallesi`ndeki evlerine geldi. Aracı apartmanın önüne park eden ve eşyaları içerisinde bırakan çiçeği burnunda çift, yukarı çıktıktan bir süre sonra araçlarını park ettikleri yerden bir gürültü duymaları üzerine aşağıya indi. Aracın sağ ön camını patlatan hırsız veya hırsızların, damadın ve gelinin çantasını çaldığı belirlendi. Düğün öncesi kötü bir sürprizle karşılaşan Fatih-Tuğba çifti, durumu polise bildirdi. Yaşadıklarını kabus olarak değerlendiren gelin, hırsızlara çağrıda bulunarak şöyle konuştu: "Hiç olmazsa kimliklerimizi geri getirin. Bizi yenisini çıkartmakla uğraştırmayın. Düğün sonrası aynı gün Bingöl`e döneceğiz. Zamanımız yok."
Bütün kimliklerinin yanı sıra çok sayıda altının ve paranın çalındığını söyleyen Tuğba Doğan Şahin, "Yaşadıklarıma inanamıyorum" dedi.


Olay yerine gelen ekipler parmak izi çalışması yaptı.

iha

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir