• DOLAR 32.565
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2431.218
  • ...
Umut Kervanı Vakfı'ndan engelli gence tekerlekli sandalye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul Şişli'de bir bodrum katta kirada kalan muhtaç bir aileye gıda kolisi ulaştıran Umut Kervanı temsilcileri, ailenin farklı sıkıntılarına şahit olarak hayırseverlerin desteğiyle aileye yardım elini uzattı.

 

18 yaşındaki Fatih A. isimli yürüme engelli yetim gencin akülü araba talebini geri çevirmeyen vakıf yetkilileri, gence akülü araba almanın yanı sıra tadilata ihtiyacı olan evi boya badana yaptı. Evdeki eski koltukların yerine yenilerini de alan vakıf, Fatih A. ve kuzenlerine ayrıca ranza hediye etti.

Bir okul müdürünün yönlendirmesiyle aileye ulaşan vakıf yetkilileri, aileye düzenli olarak yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Seyfettin Güler

Yaptıkları anlamlı çalışma ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Şişli-Beyoğlu koordinatörü Seyfettin Güler, şunları kaydetti:

Umut Kervanı Vakfı Şişli-Beyoğlu temsilciliği olarak Ramazan çalışmaları kapsamında birçok yetim, mağdur ve muhtaç aileye gıda kumanyalarımızı ulaştırıyorduk. Ancak son zamanlarda gittiğimiz birçok ailenin farklı mağduriyetlerini gördük. Bunlardan birisi Fatih isimli kardeşimizin ailesiydi. Çok sevdiğimiz bir okul müdürümüzle birlikte bu aileyi gıda kumanyası getirdiğimizde Fatih kardeşimize ne istediğini sordu. O da hastaneye gittiği zaman olsa gerek gördüğü akülü arabayı istedi. Biz de hemen çalışmayı büyüterek kardeşimize akülü araba temin ettik. Tabi ki ailemizin de birçok ihtiyacı vardı. Bunun için koltuk takımı ve fatihin odası için ranza aldık. Farklı ihtiyaçları için de yardımcı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Rabbim yapılan çalışanları kendisi için kabul buyursun.

Kendisine akülü araba alınan yürüme engelli Fatih A. İse yapılan yardımlar için herkese teşekkür etti. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir