• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
Batman'da gençler okumaya az zaman ayırıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Gençlik Merkezleri Müdürlüğü ile Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti ilk ziyareti, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri Müdürlüğünü yaptı.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarette HÜDA PAR heyetini, Gençlik Merkezleri Müdürü İbrahim Rüzgar karşıladı.

Çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı ziyarette, gençliğe yönelik yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konuşuldu.

HÜDA PAR heyeti ardından Anadolu Gençlik Derneği Batman Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette HÜDA PAR heyetini dernek başkanı Lokman Özkan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Son dönemlerde artan maneviyatsızlığın konuşulduğu ziyarette, Anadolu Gençlik Derneğinin yapacağı Siyer-i Nebi Yarışması hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Durmaz, gençlikle ilgili çalışma yapan kurum ve derneklere yönelik yaptıkları ziyaretler hakkında bilgiler verdi. 

“Hedefimiz, değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesidir”

Sadece seçim dönemlerinde sahada bulunmadıklarını vurgulayan Durmaz, “Seçimin olmadığı zamanlarda da sahadayız. Partimizin yüklenmiş olduğu misyon gereği kimi zaman esnaflarımızın kapısını çalıyor, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Kimi zaman da kurum ve derneklere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda son ziyaretlerimizi, Gençlik Merkezleri Müdürlüğü ile Anadolu Gençlik Derneğine yaptık. Ziyaretlerde gençliği, geleceği, yapılan ve yapılması gerekenleri konuştuk. Hedefimiz, değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesidir. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi.

“Gençlerin hayatında okumanın çok özel bir yeri olmalıdır”

Salgın kısıtlamalarından dolayı Batman’da gençlerin okumaya az zaman ayırdıklarını söyleyen Durmaz, “Maalesef bu süreçte gençlerin okumaya az zaman ayırdıklarını müşahade ettik. Telefon ve televizyona daha fazla zaman ayrılıyor. Gençler teknoloji bağımlısı olmadan bu konuda bir hassasiyet oluşturulmalıdır. Gençliğin dikkati şu hususa çekilmelidir; okumadan gelişen bir toplum olunmaz. Geleceği inşa etmek, topluma yön vermek isteyen idealist gençlerin hayatında okumanın çok özel bir yeri olmalıdır.” şeklinde konuştu.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir