• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanı kısıtlamada da muhtaçların yanında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Toplumda ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan, onların dertleriyle ilgilenen Umut Kervanı Tarsus Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ramazan Tekyıldız, 17 günlük tam kapanmanın başladığını, kısıtlamanın ilk gününde muhtaç aileleri yalnız bırakmadıklarını belirterek ihtiyaç sahibi ailelere katkıda bulunmaları için hayırseverlere çağrıda bulundu.

 

Kısıtlamanın ilk gününde muhtaç ailelere yardımda bulunduklarını söyleyen Tekyıldız, "Umut Kervanı olarak Tarsus'ta Ramazan ayının ilk gününden şimdiye kadar kısıtlamanın başlamış olduğu bugüne kadar tespit etmiş olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelerimiz için yaklaşık 150'ye yakın gıda paketi hazırladık. Bunun ilk 50 paketini Ramazan ayının ilk haftasında dağıttık.  Şimdi de kısıtlamanın başlamış olduğu bu ilk günden itibaren hazırlamış olduğumuz yaklaşık 100 adet gıda paketimizi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız." şeklinde konuştu.

Ramazan Tekyıldız

17 günlük kısıtlamanın başladığını belirten Tekyıldız, "İnsanlar evlerinden çıkamayacak ve ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları doğrultusunda tespit etmiş olduğumuz ailelerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Onları bir nebze de olsa ekonomik anlamda rahatlatmaya çalışacağız. Gıda paketi, kırmızı et, ekmek ve sıcak yemek dağıtımlarımız olacak. Ailelerimizi bu süre zarfında Umut Kervanı olarak yalnız bırakmayacağız." dedi.

Hayırseverlere çağrıda bulunan Tekyıldız, "Bu kısıtlamanın başlamış olduğu sıkıntılı 17 günden itibaren biz sahada olacağız, ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Bu vesileyle buradan hayırseverlerimize seslenmek istiyoruz. Gıda yardımlarınızı, nakdi yardımlarınızı, fitrelerinizi, bağışlarınızı ve sadakalarınızı bize ulaştırın ki bizler de ihtiyaç sahibi aileler için sahada çalışmalarımızı sürdürebilelim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir