• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
​Ankara’nın trafik yoğunluğu normal günleri katladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye genelen 17 günlük tam kapanma 29 Nisan akşamı 19.00 itibarı ile başladı.

Tam kapanmanın ilk gününde hem işe giden hem şehri terk edenler nedeni ile trafik yoğunluğu normal günlere göre katladı. 20 dakikalık yolu 2 saatten fazla sürmesi sürücüleri çileden çıktı.

Ankara'da sabah işe gitmek isteyen halk beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştı. Şehrin ana arterleri ile ilçe girişlerinde araçların tek tek durdurularak izin belgelerinin kontrol edilmesi sebebiyle ciddi trafik yoğunluğu oluştu.

Özellikle AŞTİ ve Konya-Adana yolu güzergahında kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu sebebiyle araçlar adeta hareket edemez hale gelirken işe gitmek isteyen halk ise mağdur oldu.

Polis ekipleri araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti. Trafik yoğunluğu sebebiyle araçlar adeta hareket edemez hale geldi. Bazı sürücüler kontrollerin ağır ilerlemesinden dolayı korna çalarak tepki gösterdi. Kimi yerlerde ise yaşanan yoğunluktan dolayı ambulanslar trafikte ilerlemekte zorlandıkları görüldü.

İLKHA muhabirine konuşan sürücüler yaşanan yoğunluğun sebebi polis kontrolleri olduğunu söyleyerek duruma tepki gösterdiler. Sürücüler kontrol noktalarında denetim tek şeritli değil en azından 4 şeritli yapılması gerektiğini söylediler. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir