• DOLAR 32.382
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2326.17
  • ...
​Peygamber Sevdalılarından "salavat seferberliği" teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı Mersin İl Kordinatörü Hakan Ayçoban, Vakıf olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da “Her Güne Binler Salavat” sloganıyla salavat seferberliği başlattıkları hatırlattı.

Ayçoban, "Mart ve Nisan ayları boyunca yediden yetmişe tüm Peygamber Sevdalısı halkımızın okudukları Hatm-ı Şerifeleri, Yasin-i Şerifleri, Ayet’ül- Kürsileri ve Salavatı Şerifleri başta Hazreti Resulullah’ın (sallallahu aleyhi vesellem) aziz ruhlarına olmak üzere tüm Peygamber Sevdalısı halkımızın geçmişlerinin ruhlarına hediye eyledik. Rabbimiz katında kabul eylesin." dedi.

Ayçoban, şunları kaydetti:

"Bizler bu amellerimizi kıyamet gününde Hazreti Peygambere olan sevdamıza şahit tutmak ve üzerimize gölge olmak üzere hediye ediyoruz. Bu kutlu seferde bizlerle beraber yol alan ve iştirak eden Peygamber aşığı kardeşlerimizden Rabbimiz razı olsun.

Peygamber Sevdalıları Mart ve Nisan ayı boyunca gönüllerini açtıkları ve dillerinden hiç düşürmedikleri salavatları arttırarak zikirlerine şevkle devam etmelidirler. Bu kutlu mevsimden aldıkları güzel meyveleri yıl boyunca kendilerine azık etmelidirler." (İLKHA)

 





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir