• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Gaziantep’te trafiği rahatlatacak bulvarda çalışmalar devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın ulaşımı kolaylaştırmak ve şehrin trafik yükünü hafifletmek amacıyla daha önce Hoşgör Meydanı’nı İnönü Caddesine bağlayan Boğaziçi Bulvarı birinci etap çalışmasını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmuştu.

Tahmazoğlu, Boğaziçi Bulvarı’nda başlatılan ikinci etap çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor

Şehrin trafiğini rahatlatacak olan Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmalarının devam ettiğini belirten Tahmazoğlu, “Şehrimizin trafik problemlerini çözmek ve çarpık yapıları düzenlemek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Boğaziçi Bulvarı ikinci etap çalışmamız da Ahmet Çelebi Bulvarı’ndan, Kılınçoğlu ve Aydınbaba mahallelerinden geçecek. Özdemirbey Caddesi’nde birleşecek olan Boğaziçi Bulvarı’nın ikinci etap çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu yolumuzu da hızlı bir şekilde tamamlayarak Gaziantep’imizin ve Şahinbey’imizin hizmetine sunmuş olacağız.” dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir