• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
HÜDA PAR'dan alkol yasağına ilişkin önemli açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kur’an-ı Kerim’de Allah-u Teala’nın, kesin bir emirle yasaklayıp haram kıldığı, Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi ve Sellem), “Bütün kötülüklerin anası” olarak tarif ettiği içki/alkol konusunda kısıtlama getirildi diye yaygara koparanlarla ilgili HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Şehzade Demir, İLKHA’ya açıklamada bulundu.

Yasak boyunca içki satışının da yasaklanması son günlerde tartışılan önemli konulardan bir tanesi olduğunu söyleyen Demir, “İçkinin yasaklanması çok isabetli bir karar olmuştur. Son dönemlerde alınan en güzel kararlardan bir tanesidir. Hem Ramazan ayının hürmetine hem de toplumun değerlerinin muhafazası adına elbette içkinin önünün kapatılması lazım. İçki satışını savunan, yasağın karşısında duran ve yaygara koparanlar içkinin topluma, insanlığa, değerlerimize ve maneviyatımıza sadece bir faydasını söylesinler, hep beraber bunun arkasında durup savunalım. Malum olduğu üzere içki bütün kötülüklerin anasıdır. Savunulacak ve arkasında durulacak hiçbir tarafı yoktur.” dedi.

Son olarak Demir, “Bugün değerlerimizin geldiği nokta hepimizin malumu. Değerlerin muhafazası, aile bütünlüğünün korunması elbette kötülüklerin önünün kapatılmasından geçer. Bu konuyu hepimiz birlikte önemsemeliyiz. Bu yasağı eleştiren ayyaş takımının çıkardığı yaygaralara da kesinlikle pirim vermemeliyiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir