• DOLAR 32.497
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2489.12
  • ...
Bitlis Valisi STK ve muhtarlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Ahlât`ta muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle Ahlat Kültür Merkezi Toplantı Salonunda bir araya geldi.


Toplantıda konuşan Vali Yurdakul, \"Bir-iki aydır bu toplantıyı düşünüyorduk. Hizmet sağlayan valilik, il özel idaresi, il müdürlerimiz, bölge müdürlerimiz, talep alan dinleyen konumunda, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz özellikle ilçedeki sorunlar, yapılması gerekenler, koordinasyonu gereken hususları görüşeceğiz. Bir bakıma bu bir ilçe koordinasyon toplantısıdır. köylerimizdeki yol durumu, okul durumu, içme suyu diğer sosyal hizmetler, yani köylerimizi mahallerimizi ilgilendiren hususlarda müdürlerimiz bir toplantı yapalım istedik\" dedi.

Konuşmanın ardından, muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri sorunlarını anlatılar.

Sorunları tek tek dinleyen Yurdakul, sorunların çözümü ve çözüm yolları hakkında yazılı olarak bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları Süleyman Çelebi, Alp Eren Yılmaz, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Bölge Müdürleri, İl ve İlçe Müdürleri katıldı. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir