• DOLAR 32.512
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2422.666
  • ...
Gaziantep'te tam kapanma öncesi çarşılarda oluşan yoğunluk dikkat çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'e kadar tam kapanma kararı alındığını duyurdu.

Bu akşam itibariyle başlayacak olan tam kapanma öncesinde Gaziantep’in birçok noktasında yoğunluk oluştu. O noktalardan biri de yine kentin en yoğun çarşısı caddesi olan Gaziler Caddesi oldu.

Ramazan Bayramı’nı kapsayacak şekilde 17 gün sürecek olan tam kapanma öncesi alışveriş yapmak isteyenler, çarşılarda yoğunluk oluştururken adım atacak yer kalmayan çarşıda, dükkan önlerinde ise yığılma yaşandı.

17 günlük tam kapanmanın uygulanacağı illerden biri olan Gaziantep'te caddelerde artan yoğunluk tedirginliğe neden oldu. Tam kapanma ve Ramazan Bayramı için alışveriş yapmak isteyenler Covid-19 salgınına rağmen kalabalık olan bölgelerde alışveriş yapmaya devam etti.

Kapanma öncesi çok sayıda kişi alışveriş için akın akın mağazalar gelirken kentteki otobüs ve tramvay durakları da oldukça kalabalıktı.

Bariyerlerle kapatılan caddelerin giriş noktalarında maskesiz olan vatandaşların geçişine polis ekipleri tarafından izin verilmedi. Kentte çarşı ve pazarlarda yoğunluk devam ederken, birçok kişinin ise sosyal mesafe kuralını ihlal ederek yan yana yürümesi ise dikkat çekti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir