• DOLAR 32.588
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2423.446
  • ...
Kısıtlama öncesi çarşı pazarlarda ciddi yoğunluk yaşandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Pazartesi günü yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen 17 günlük (tam kapanma) sokağa çıkma kısıtlaması bugün saat 19.00 itibarı ile tüm Türkiye'de uygulanmaya başlanacak.

Alınan karar sonrasında özellikle büyük şehirlerde yasak öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen halk, çarşı pazarlarda ciddi yoğunluk oluştururdu. İstanbul başta olmak üzere birçok büyükşehirde ise yaşanan ciddi trafik yoğunluğu mahalle aralarına kadar sirayet etti.

17 Mayıs pazartesi gününe kadar kesintisiz olarak uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde son kez kurulan semt pazarlarında ciddi yoğunluk yaşanırken bankalarda, ATM'lerde, giyim mağazalarında da kuyruk oluştu.

Semt pazarlarında geçen haftaya göre sebze meyve fiyatları ise neredeyse 2 katına çıktı. Geçen hafta semt pazarlarında 8-10 TL aralığında satılan çileğin kilosu 15 liradan, 4 liraya satılan domates 7 liradan, 5 liraya satılan Çengelköy salatalığı 10 liradan, 3 liraya satılan patlıcan 7 liradan, 8-10 liraya satılan yerli muz 13 liradan satıldı. (İLKHA)

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir