• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
Türkiye’den Bill Gates’e ilk dava!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER-MUHSİN ŞENOL

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan, yapay et, halk sağlığı, çevre, iklim ve daha bir çok konudaki açıklamaları ve girişimleri nedeniyle Bill Gates’e dava açacağını duyurdu. Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bill ve ekibinden korkmuyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEM TÜRKİYE’DE HEM AMERİKA’DA DAVA SÜRECİNİ BAŞLATACAĞIZ”

Sosyal medya hesabından haberi duyuran Ercan, “Gün boyu görüşmelerimi yaptım, gerekli prosedürleri öğrendim. Değerli Avukat dostum Murat Keçeciler ve hukukta duayen bir isim olan İsrafil Kahramanile süreci arkadaşlarımızla konuştuk. Bill Gates’e dur demek için Türkiye’de ilk davayı açıyoruz. Hem Türkiye’de hem Amerika’da dava sürecini başlatacağız. Türkiye’deki süreci Murat Bey, Amerika’daki süreci İsrafil bey sürdürecek, dava dosyasını hukuk dilinde hazırlamak için çalışmalarımız sürüyor, halk sağlığı, çevre, iklim ve daha bir çok konuda ilgili kanunları tarıyoruz ana şikayetimizi, gazete küpürlerini, sosyal medya materyallerini, Bill Gates İngilizce resmî açıklamalarını videoları dava dosyasına ekliyoruz.

“İNEKLERİ RAHAT BIRAK!”

Takipçilerinden bu süreçte destek isteyen Ercan, “Dünyamız için hayırlı olsun. Bill ve ekibinden korkmuyoruz! İnekleri rahat bırak! Güneşi rahat bırak, D vitamini az diye insanlar ölüyor! 750 milyon genetiği değiştirilmiş sivrisineği doğaya saldın! Dünya sahipsiz değil Türkiye hiç sahipsiz değil!”

Bu haberler de ilginizi çekebilir