• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana'da "İncirlik" protestosu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

İncirlik Hava Üssü önünde basın açıklaması düzenleyen Vatan Partisi üye ve gönüllüleri, ABD karşıtı sloganlar attı.

Ajanların merkezi konumunda bulunan İncirlik Hava Üssü önünden meydan okuduklarını söyleyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, 15 Temmuz darbe girişiminde İncirlik Hava Üssü’nün merkez olarak kullanıldığını belirtti.

Biden’ın seçilmeden önce tavrını ortaya koyduğunu hatırlatan Üsküplü, "ABD, Tayyip Erdoğan yönetimini devirme eylemi içerisine girmiştir." dedi.

"Türkiye’yi kuşatan ABD üsleri ve silah yığınağı, Biden’ın hücum borusu çaldığını açıkça göstermektedir." diyen Üsküplü, "ABD üsleri ülkemizin dört bir yanını kuşatmış ve namluları ülkemize bakmaktadır. Bu yığınağın neden yapıldığı her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır. Hedef Türkiye, Rusya, İran, Suriye ve bütün Asya’dır. Türkiye ise Asya’nın ön cephesidir. ABD emperyalizminin sonu yakındır. ABD Irak, Suriye ve Afganistan’da yenilmektedir. Türkiye’de de yenilecektir." ifadelerini kullandı.

"ABD askerleri ülkeyi terk etmelidir"

"ABD namluları ülkemize doğru yöneltilmişken, model ortaklıktan bahsedilemez." diyen Üsküplü şu ifadeleri kullandı:

Eyleme geçmek gerekir. İncirlik Üssü yarım asırdır ajanların merkezidir. Terör yuvasıdır.  Fitne merkezidir. 15 Temmuz darbe girişiminin merkezlerinden birisidir. FETÖ’nün sığınağıdır. İncirlik ve Kürecik üsleri derhal TSK’nın tam kontrolüne geçmelidir. ABD askerleri ise ülkeyi terk etmelidir.

Grup, olaysız bir şekilde dağıldı. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir