• DOLAR 32.352
  • EURO 35.106
  • ALTIN 2317.635
  • ...
Siirt Belediyesi 495 yetim çocuğun yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Siirt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Hamiyet Merkezi çalışanları tarafındah her Ramazan ayının 15’nci günü olan "Dünya Yetimler Günü" münasebeti ile 495 yetim çocuğa pasta ikramında bulundu.

Belediye Başkan Vekili Danışmanı Mehmet Şefik Erden, yaptığı açıklamada, Siirt Belediyesine bağlı Hamiyet Merkezi olarak en hassas kesimi olan yetimler ve yetim anneleriyle ilgilendiklerini belirtti.

Erden, "Biz onlarla yaşadıkça mutlu oluyor. Onlara yardım edip ellerini tuttukça dünyalar bizim oluyor. Bizim inancımızda, kültürümüzde, örf, adet ve geleneğimizde her zaman var olduğu gibi yine var olacak olan yetimlerimize sahip çıkıyoruz. İhtiyaç sahibi halkımıza ve ötekileştirilmiş insanlarımıza sahip çıkılması gerekiyor." dedi.

Erden, "Dünya Yetimler Günü münasebeti ile bütün Türkiye’de olduğu gibi Siirt Belediye Başkan vekillimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun himayesinde kurulan Hamiyet Merkezi olarak 75 aile ve 495 çocuğumuza ulaşmış olacağız. Onlar bizim çocuklarımız ve birlikte yaşadığımız kardeşlerimiz. Yetimlerin gününü kutlayacağız, isim zikretmeden, acılarını hissettirmeden sevindireceğiz. Biz onlarla yaşadıkça mutlu oluyor. Onlara yardım edip ellerini tuttukça dünyalar bizim oluyor."

Yeryüzünün kutlu emanetlerinin yalnız olmadığını hissettirmek istedik

Her yıl Ramazan ayının 15’nci günü "Dünya Yetimler Günü" olarak kutlandığını hatırlatan Siirt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Özekinci, 75 hane ve yaklaşık 495 yetimin yüzünü güldürdüklerini kaydetti.

Özekinci, "Bizler de Siirt Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde kurulan Hamiyet Merkezimiz tarafından 75 hanemizi ve yaklaşık 495 kardeşimizi ziyaret ettik. Yeryüzünün kutlu emanetlerinin yalnız olmadığını hissettirmek ve her zaman yanlarında olduğumuz göstermek amacıyla yollara revan olduk. Kapılarımızı tek tek çaldık, Valimiz Osman Hacıbekteşoğlu’un selamını kardeşlerimize ilettik. Bu vesileyle bizlere kapılarını açan kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ramazan ayımızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir