• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan yalnız başına yaşayan yaşlı adama konuk oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yalnız başına küçük bir kulübede yaşayan Aziz Öztürk'ü ziyaret ederek evinde hazırlamış olduğu iftar yemeğini paylaşan Ağrı Belediye Başkanı Sayan iftardan sonra Öztürk ile bir müddet sohbet etti.

 

Savcı Sayan, "65 yaşına kadar evlenmemiş, kendisine sorduğumda yoksulluktan evlenmediğini söyledi. Bizde bugün iftarı beraber açtık. Evde yemekleri yaptık, getirdik ve birlikte orucumuzu açtık. Çok mutlu olduk. Aziz amca gönlü büyük bir adam." dedi.

Aziz Öztürk'ün yeni bir eve ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Sayan, "Hayırsever iş adamlarımız, Aziz amcaya ev yapmak için bize yardımcı olacaklar. Biz onu evlendireceğiz. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşerek önümüzde ki sene inşallah hacca göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın iftar sofrasını kendisi ile paylaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aziz Öztürk ise, "Yalnız yaşıyorum, orucumu nasibimiz neyse onunla açıyoruz. Bugün iftar hazırlığı yapmak üzereyken, Savcı Sayan kapımı çaldı, unutulmadığımı hissettirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir