• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Mehmet Ceyhan’ın sözleri pes dedirtti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçerek alınan tedbir kararlarını açıkladı. Alınan tam kapanma kararlarından sonra televizyon ekranlarında ‘felaket tellallığı’ yapan Prof. Mehmet Ceyhan tepki çeken sözlere imza attı. Halka korku ve panik yapan Profesör, ‘Bu tam kapanma değil’ ifadelerini kullandı. Ceyhan’a sosyal medyada tepki yağdı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘tam kapanma’ açıklamasından sonra esnaf ve vatandaşlar, alınan karara tepki gösterdi. Sosyal medyada tam kapanmanın ekonomik olarak zorluk yaşanacağını belirten vatandaşlar, bu süreçte ekonomik olarak destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Tam kapanmanın tepki çektiği saatlerde, televizyonlarda felaket tellallığı yapan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan çıktığı bir programda, “Bu tam kapanma değil” dedi.

Binlerce kişi Ceyhan’ın bu sözlerinden sonra tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, zor durumdaki vatandaşlarla adeta dalga geçer gibi ‘bu tam kapanma değil’ diyen Ceyhan’ın bir daha ekranlara çıkarılmaması gerektiğini ifade etti.

“ANLAYACAK ASLINDA KAPANMA NE DEMEK”

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Mehmet Ceyhan'a vereceksin bir dükkan, "al bakalım çalıştır hocam" diyeceksin... Anlayacak aslında kapanma ne demek, bu stopaj neden yüksek, kirada olana bir ay kaç gün?” ifadelerini kullandı.

“ÜLKE YERİNE MEHMET CEYHAN'I TAM KAPATMAK LÂZIM”

Tunga Titiz adındaki bir vatandaş ise, “Ülke yerine Mehmet Ceyhan'ı tam kapatmak lâzım. Salgın bir haftaya biter net.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir