• DOLAR 32.335
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2302.143
  • ...
Koruma Altındaki Çocuğu İfşa Eden Aile Bakanı, Skandalı Savundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakan Yanık'ın koruma altındaki çocuğu ifşa etmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin, "Devlet koruması ve bakımı altında olmak, bu çocuklarımız için utanmaları, gizlemeleri gereken bir durum değil" açıklamasını yaptı.

Yazılı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, birçok üst düzey yönetici, yerlerini, geleceğimizin mimarı çocuklarımıza teslim etmektedir. Biz de Bakanlığımız kurumlarında kalan bir yavrumuza koltuğumuzu devrettik. Devlet koruması ve bakımı altında olmak, bu çocuklarımız için utanmaları, gizlemeleri ya da kendilerini toplumdan soyutlamaları gereken bir durum değil. Biz Bakanlık olarak, koruma altında olan çocuklarımızın da akranları gibi hayatın her alanında görünür olmasının, herhangi bir dışlanmaya uğramadan bu toplumun saygın birer bireyleri olarak yetişmelerinin önemine inanmaktayız." denildi

Bakan Yanık için sosyal medyada sıklıkla yapılan eleştiriler, "kendisine aile kurmayan bir insanın aile bakanlığına getirilmesinin çok yanlış olduğu" yönündeydi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir