• DOLAR 32.397
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.936
  • ...
Van Büyükşehir Belediyesinden hafta sonu mesaisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri 13 ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Mucip Tapan, Doç .Dr. Ali Özvan, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Seyfullah Şağban, Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Cevdet Başer, Fen İşleri Dairesi Başkanı Sahip Görendağlı’da 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasınında çalışmaları yerinde görmek için sahaya indi.

Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları yapımında sona gelinen ve bittiğinde Van’ın en büyük yeşil alanı olacak Edremit İlçesi Eminpaşa Mahallesi'nde bulunan Fidanlık Parkına gitti. Alanın tamamını gezen Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları çalışanlardan bilgi alarak yapılan işleri inceledi.

Daha sonra Arıtma Tesisi ve Havaalanı arasında bulunan sahil şeridine giden Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları sahilde inceleme yaptı.

Buradaki incelemelerin ardından Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları toplantıda bir araya gelerek devam eden ve hayata geçirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir