• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Kadını darbederek çantasını gasp eden şahıs tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kızı ile pazardan dönen E.D. isimli kadın, ikamet ettiği binanın girişinde asansör beklerken bir gaspçı tarafından darp edilerek çantası çalındı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşanan olayda, gaspçının; pazardan dönen kadını ve kızını 3 kilometre kadar takip ettiği ve bina girişinde kadına saldırarak kolundaki bilezikleri almak istediği öğrenildi.

 

Emniyet açıklamasına göre, kadının direnmesi üzerine amacına ulaşamayan gaspçının, mağdurenin kafasını duvara çarparak darp ettiği belirtildi.

Yaşanan darp sonucunda bilezikleri alamayacağını anlayan gaspçının mağdurenin elindeki çantayı alarak kaçtığı ifade edildi.

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Cinayet-Gasp Büro Amirliği görevlilerimizce olayları gerçekleştiren şüpheli/şüphelilerinin yakalanmasına yönelik, güvenlik kamera kayıtları incelenmesi ve sokak çalışmaları sonucunda olayları gerçekleştiren şahsın H.D. isimli şahıs olduğu ve şüpheli şahsın gasp ettiği el çantasının içindekileri aldıktan sonra çantayı su kanalına attığı tespit edilmiş, yapılan operasyonla Yağma (Gasp) şüphelisi H.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.  

Gözaltına alınan H.D. isimli şahıs hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir